среда, 2. април 2014.

Kompanija Aleva se pridružila Uskršnjoj humanitarnoj akciji

Kompanija Aleva se pridružila Uskršnjoj humanitarnoj akciji


Štićenici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj dobili su poklon pakete proizvoda kompanije "Aleva", kao znak pažnje i brige povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, saopšteno je iz novokneževačke kompanije.

Učešćem na Uskršnjem humanitarnom koncertu za decu iz ove ustanove koji će biti održan 2. aprila u pozorištu "Madlenianum", jedna od najuspešnijih prehrambenih kompanija kod nas još jednom je pokazala visok stepen društvene odgovornosti i brige za najmlađe. Druženje sa mališanima biće upotpunjeno i kreativnim radionicama na kojima će deca moći da oslikavaju Uskršnja jaja i uživaju u muzičko-scenskom programu upriličenom specijalno za njih.

- Živimo vremenu i okolnostima u kojima su uslovi života sve teži, posebno za najmlađe. Naša kompanija na različite načine daje doprinos poboljšanju tih uslova, a projekti i aktivnosti koje imaju za cilj da pomognu najmlađima predstavljaju deo našeg poslovnog koncepta - rekla je Majda Kepčija, marketing menadžer kompanije "Aleva".

- Veoma rado se priključujemo projektima koji imaju humanitarni karakter jer želimo da skrenemo pažnju na činjenicu da su nekada i veoma mali koraci ka poboljšanju nečijeg života u stvari veoma veliki kada ih posmatramo iz ugla onih kojima je pomoć potrebna. Verujemo da će naša pažnja i donacija značiti ovim malim ljudima - istakla je Kepčija.

Osim što su ukusni i praktični za pripremu bilo kog jela, "Aleva" proizvodi ne sadrže aditive, veštačke boje, niti dodatne arome i potpuno su zdravi, što je naročito važno kada je reč o zdravlju dece. Uskršnji humanitarni koncert u "Madlenianumu", čiji je pokretač Udruženje građana "Krugovi umetnosti", održava se u cilju pomoći ugroženoj deci naše zemlje, a svi koji želi da pomognu mogu da se pridruže jer je cena ulaznice simbolična, a moguće je donirati i garderobu, školski pribori igračke.

Нема коментара:

Постави коментар