недеља, 16. март 2014.

Nove investicije pirotskog Tigra

Nove investicije pirotskog Tigra


Korporacija "Tigar a.d." u Pirotu nabavila je dva najsavremenija kamiona-tegljača i dve polu-prikolice ukupne vrednosti oko 250.000 evra.

To je prva velika investicija ove kompanije u poslednjih šest godina.

"Sa ovom investicijom dobijamo puno, kako u pogledu uštede goriva, jer je reč o najsavremenijim vozilima, među prvim u Srbiji koja zadovoljavaju "EURO 6" standarde", izjavio je Tanjugu direktor Poslovnog servisa u "Tigru" Predrag Pančić.

On je dodao da će uključivanje u rad dva nova kamiona biti ostvarena ušteda na putarinama koje su jeftinije za vozila koja zadovoljavaju ove standarde.

"Ova investicija nam, takođe, otvara mnoga vrata kada je reč o dobijanju unosnijih poslova u međunarodnom transportu za potrebe partnerske kompanije 'Tigar tajers', kao i za matičnu kompaniju 'Tigar' ad. Kamioni su danas stigli iz Beograda, gde su kupljeni, u Pirot, i već su dovezli prvu turu kaučuka za kompaniju 'Tigar tajers'", izjavio je Pančić.

Direktorka sektora za komunikaciju u Poslovnom servisu "Tigra" a.d. Nataša Pop-Krstić smatra da je ova investicija još jedan od dokaza oporavka kompanije "Tigar", koja je prošlu godinu počela sa blokadom računa i obustavom proizvodnje.

Нема коментара:

Постави коментар