четвртак, 20. март 2014.

Јефтинији паркинг у Београду

Јефтинији паркинг у Београду


ЈКП „Паркинг сервис“ увела је бизнис тарифу у гаражама „Масарикова“, „Зелени венац“ и „Пионирски парк“ која снижава цену паркирања до 50 одсто, и до 40 одсто је појефтинила месечну претплату у гаражи „Обилићев венац“ и паркиралишту „Цветкова пијаца“.

Бизнис тарифа је, како наводе у „Паркинг сервису“, намењена запосленима који раде у центру града и паркирају се радним данима и суботом од 6.30 до 17.30 сати.

- У ове три гараже за бизнис тарифу биће намењено 200 паркинг места, али број се може повећати. Уместо да плаћају од 10.000 до 12.000 динара месечно, новом претплатом омогућавамо им да се паркирају по цени која је до 50 одсто нижа – каже Андрија Чупковић, в. д. директора „Паркинг сервиса“.

Он истиче да је због атрактивности локације у гаражи „Обилићев венац“ потражња за паркинг-местима велика и нема капацитета да се уведе бизнис тарифа, све док се надоградњом не повећа број места.

- Потрудили смо се да и овде изађемо у сусрет грађанима који живе и раде у центру и снизили смо месечну претплату за 30 до 40 одсто. Претплата ће 24 сата бити око 30 одсто нижа за физичка и до 40 одсто за правна лица – каже Чупковић.

Заинтересовани за бизнис тарифу могу да поднесу захтев лично у улицама Краљице Марије 7 и Милешевској 51. Приликом потписивања уговора потребно је доставити потврду о радном односу, фотокопију саобраћајне дозволе и личну карту на увид.

Нема коментара:

Постави коментар