субота, 25. септембар 2010.

Kreditne kartice za lakše plaćanja

Ne trebate nositi gotovinu više kako bi Vaše uplate. S uvođenjem kreditnim karticama života je postao jednostavniji uz laganu plaćanja i više ne morate nositi masnoće novčanik kada ići u kupovinu.

VISA i MasterCard su najpopularnija kreditna kartica tvrtke u cijelom svijetu. Komercijalne banke u suradnji s tim tvrtkama pomoći pružaju usluge kreditnom karticom, također poznat kao plastični novac. Sa tako mnogo opcija na tržištu kreditnih kartica, važno je znati što vaša kartica omogućava.

Prvo i najvažnije je godišnju naknadu koja kreditna kartica tvrtke zadužen. Godišnju naknadu može se kreću od $ 25 do više od 100 $. Naknada ovisi o vrsti kartice koju odaberete. Da bi privukli kupce banaka ponekad odreći prve godine godišnju naknadu i često nude jednokratni članstvo naboj. Vi bi također trebali saznati unaprijed na ostale vrste naknada koje društvo optužbe - balance transfer naknada, over-the-kreditne-limit naknade, kreditni limit-povećanje naknada i drugih.

Grejs period za plaćanje je još jedan važan razmatranje. Grejs period je obično određeni broj dana od datuma izjave. Plaćanja nije izvršena u roku počeka će nastati plaćanja naknada za zakasninu.

Većina kreditnih kartica omogućiti gotovine na bankomatima. Za gotovinu napredak, plaćanje gotovinom unaprijed naknada se naplaćuje, što je normalno postotak podizanje gotovine napravio. Većina kartice ne dopuštaju bilo počeka za novčani predujmovi i kamata se naplaćuje od dana gotovinom unaprijed.

Kreditne kartice mogu biti različitih tipova - srebro, zlato ili platina. Kreditni limit obično ovisi o vrsti kartice koju odaberete. Vrsta kartice nude ovisi o vašim prihodima i razini. Kartice s višim kreditnim normalno granice privući veće naknade, ali također dolazi s dodatnim značajkama. Dodatne značajke mogu uključiti popuste na kupovinu, novac natrag na česte uporabe, osiguranje od nezgode i sl.

Važno je da pažljivo pročitate prijavni obrazac prije potpisivanja na točkasta linija. Primjena ne podrazumijeva prihvaćanje strane tvrtke. Kreditna kartica obrada treba vremena i vaše osobne podatke će temeljito provjereni prije nego Vaš zahtjev je prihvaćen.

Uvijek je poželjno da kupi unutar vašeg financijskih ograničenja. Međutim, postoje mnogi ljudi koji se suočavaju s problemima kreditne kartice dug. Najbolji način da se eliminiraju dug ove je upisati u kreditne kartice debt consolidation program. Debt consolidation programe pomoći smanjiti teret duga i omogućiti otplate s lako mjesečne rate. Napraviti temeljita istraživanja i provjeriti vjerodostojnost tvrtke prije nego što odaberete plan dug konsolidacija.

Нема коментара:

Постави коментар