петак, 24. септембар 2010.

Učinkovito Korištenje Tvoj Nov Kreditna kartica

Ako ste s mnogim problemima s kreditnom u prošlosti, želim Vam dobrodošlicu na svoju budućnost! Prvi korak u tom procesu da se obnoviti kredit je da biste dobili novu kreditnu karticu. Dok mnogi ljudi će raspravu najbolja vrsta kreditnih kartica kao što su osigurani ili neobezbjeđen, ja smatram da tip ne smeta! Ono što je najvažnije je dobivanje nešto i učinkovito je koristiti!

Ideja stara škola na kredit je da se kartice, napraviti veliku kupovinu i platiti za to na vrijeme bez kasne isplate. Danas, to pravilo se promijenilo! Dok uplati na vrijeme je vrlo važno, što je velika kupovine krivu stvar za napraviti! Način kreditnih bodova su sastavljene, veliki računi (kao što su kreditne kartice) s visokim bilance zaista povrijediti svoje rezultate. Oni lik da ako Vaša kartica je skoro maxed van, tako da je proračun i jedan hitne kao što su guma mogla bi vam kasni na ostala plaćanja.

Smicalica za maksimiziranje vaše kreditne rezultat je da koristite Vaše kreditne kartice kao alat. Bez obzira što vaš kreditni limit, držati troškove na 20% ili manje od ograničenja. Drugim riječima, ako vaš kreditni limit je $ 500, cijenu ne veću od 100 $ na račun. Najučinkovitiji program je ovo ....

Kada ste dobili svoj račun svakog mjeseca, isplatiti potpunu ravnotežu. Zatim svaki mjesec jednostavno napraviti malu naknadu, kao spremnika plina, teretana članstvo ili nešto drugo što će normalno raditi anyway. Nemojte koristiti karticu za večere ili posebne prodaje ... samo mali troškovi ($ 30-40). Onda opet, kao vaš račun stiže svaki mjesec, isplatiti ravnotežu. Svaki put računa se šalje, ravnoteža je izvijestio da kreditne agencije. Tako ćete uvijek imati $ 30-40 balans, nedavne aktivnosti, a ne kasne isplate. Nećete ni platiti kamate na svoje troškove jer su plaćeni off svaki mjesec! No, aktivnosti i niskom sredstva će započeti svoju kreditnu rezultat na pretjerati u kratkom vremenu!

Ako koristite kredit kao sredstvo, a ne kao poklon kartice, od vas će biti u mogućnosti da biste dobili najbolje ponude na sve što vam treba. To traje samo ravnotežu i odlučnost.

Нема коментара:

Постави коментар