петак, 24. септембар 2010.

Vaš vodič za dobiJanje studentske kreditne kartice

Da li ste upravo završio srednju školu? Ako ste ste verovatno uzbuđen odlaska na koledž i doživljava slobodu i uzbuđenja naći na koledžu života. Koledž može biti zabavno, ali problemi se Još uvek može sresti. Podnošenje zahteva za kreditne kartice učenik će eliminisati nekoliko hassles da dođu svoJim putem.

PostoJi mnogo kreditne kartice preduzeća vani pa mi dozvolite da vas dele neke savete o pronalaženju naJboljeg studenta kreditne kartice. Prvi atribut koJi bi trebalo da potražite u kreditne kartice Je niska kamatna stopa. Neke kreditne kartice mogu da čak i ne nude kamate u prvih šest meseci.

Kada sam bio na fakultetu sam iskoristio prednost za kupovinu stvari koJe mi Je potrebno kao knjiga. Vi Još uvek imate da proverite šta kamata će se nakon šest meseci. Ako Je nerazumno visoke, to Je verovatno niJe dobra ideJa da nastavimo svoJu priJavu. PokušaJte druge kreditne kartice i naći onaJ koJi ima naJbolju kamatne stope.

Ako Je to vaš prvi put da su kreditne kartice, trebalo bi prvo da pokušate onaJ koJi Je nizak granice. Na taJ način nećete biti u iskušenju da idu na trošenje piJanke. Lako možete izgubiti trag o Vašem računu kreditne kartice, sa malim ulozima bili sigurni da ne potrošite previše.

Još Jedna dobra stvar oko kartice učenik kredita Je da su neki od njih nude nagrade. Proveriti kreditne kartice koJe nude nagrade i pronaći one koJe su one koJe ste maJ želite da zaradite. U mom slučaJu sam koristio kreditnih kartica koJe koriste tačku sistem koJi vam omogućava da ih konvertuJete u poklon proverava da li možete da dobiJete ako nakupi dovoljno bodova.

Student sigurno ima mnogo stvari na umu. Pored škole, mlada odrasla osoba često se uključe u društvene aktivnosti kao što su sport i stranaka. To znači mnogo stvari, Jednostavno nestati pogotovo ako radite puno žurka. Ako i vi ste stranka životinja, studentske kartice sa "Izgubljeni karticama" politika zaista mogu vas zaštititi. Izgubila sam dosta kreditnih kartica sebe dok pohađaJu koledž, neki od njih su čak i ukraden. To Je olakšanje da zna da niko drugi ne može koristiti svoJu kreditnu karticu, Jer tvoJa su bezbednosne funkciJe.

Ako ste zauzeti studentski možda ćete želeti da koristite kartice učenik kredita sa online upravljanje računima. Možete da pratite svoJ online nalog omogućavaJući vam da da dodatno vreme za napraviti neki istraživanje. Tako da imate to, sledeći ove savete o kreditnim karticama zid vam pomoći da vaše putovanje koledž glađu i ceo mnogo više uzbudljivo.

Нема коментара:

Постави коментар