субота, 25. септембар 2010.

Dial Pay - Melodija kreditne kartice za obradu Prodaja

Nedavno, budući klijent zove, što ukazuje da je neizvjesno kao i na koji program bi najbolje odgovarati njegovim poslovnim potrebama. Apologetski, on je rekao da je on jedini predviđeni prihvaćanju jednog ili dva kartice mjesečno. (Naravno, nije bilo potrebe za njim izraziti žaljenje bilo oko niske mjesečne volumen. Pozdravljamo bilo koji posao, bez obzira na veličinu.)

Na početku razgovora, nisam bio čak i određene, ako je potrebno trgovački račun i izrazio zabrinutost ovo. Nakon razmišljanja, on mi je rekao da je njegov najveći klijent sada zahtijeva da se on biti u mogućnosti platiti sa kreditnom karticom. Vlasnik osjetio je potrebno smjestiti njegova klijenta zahtjev.

Pomislio sam odmah na naše "Dial platiti" program - low metoda proračuna obrade, usmjerena za trgovce koji predviđaju relativno nizak volumen za obradu kreditnih kartica ili onih koje posjeduju sezonske tvrtke. Sa Dial platiti program, vlasnik tvrtke ne treba kupiti fizički ili virtualni terminal kreditne kartice. Trgovci mogu jednostavno prihvaćaju kreditne kartice od svojih klijenata, dopuštajući svojim prstima učiniti hodanje - kroz instrument redovitog tonsko ili mobitela.

Trgovac mora najprije birati 800 besplatni broj telefona i povezivanje s interaktivnim govornim odzivam jedinica. Ovaj broj odobrenja telefon je pod uvjetom da nakon što trgovac zahtjev je prihvaćen. Trgovac tada je zatraženo da koriste telefonske tipkovnice i ključ u sljedeće podatke: njihov trgovac identifikacijski broj (također daje procesor trgovački račun), kupac je broj kreditne kartice s datumom isteka i prodaja iznos transakcije. Ostali dodatni ključ u kodove postoje, kao što su trgovački procesora banka ID (opet pod uvjetom da je procesor trgovački račun), kupac kod vlasnika kartice i poreza na promet. Poželjno je, iako nije potrebno, proširiti Dial Pay program i ključ u klijentovu adresu (tako da možete izvoditi utakmicu adresu provjeru) i CVV2 koda. CVV2 je sigurnosna značajka kreditna kartica, pronađena u potpis na poleđini Visa, MasterCard i Discover kartica, tri znamenki; American Express kartice otkriti CVV2 koda na gornjoj desnoj strani kartice, iznad broj kreditne kartice, a sadrži četiri znamenke.

Dok modulacija više informacija će produljiti vrijeme za dovršetak transakcije, to je bolje uključiti više informacija nego manje, tako da s obzirom transakcije neće se automatski vratiti na ne-kvalificiranog statusa, što je najviša stopa trgovac će biti ocijenjeni. Kada sve informacije unesene, trgovac mora čekati za odgovor i dokument odgovor. Na primjer, trgovac može čuti sljedeća sklapanja poruku "Odobreno 123.456." Trgovac mora zapisati ovo Birajte broj platiti bilo koji problem bi trebao znojiti uz potvrdu o uplati. (Trgovac može onda uvijek zovu svoje procesor račun trgovca ako je, na primjer, Dial Pay transakcije nije bio financiran na pravovremeno.)

Trgovci možete unijeti mnogo različitih transakcija u jednom trenutku. Sustav će se naznačiti da je spreman prihvatiti drugi posao, i daje upute za tisak dao gumb, kao što je *. Novi transakcija tada se mogu unijeti. Sredstva su pohranjena u poslovni vlasnika tekućeg računa, te financiranje vrijeme ne smije biti veća od bilo koje kartice Internet kreditnog posla, obično dva do tri radna dana. S dial platiti, trgovac može dobiti kompletan transakcijski povijesti, također, uz pomoć njihovih telefonskih - sada uređaj koji može poslužiti potrebama svakog trgovca koji treba kreditna sposobnost kartice za obradu.

Birajte Pay nudi inherentne prednosti, uključujući sljedeće:

a) To je relativno jeftin za postavljanje i korištenje. Dok popusta i transakcije naknade su obično veći po transakciji, mjesečna naknada je niža nego samo o bilo koji drugi način za prihvaćanje kreditnih kartica;

b) Krivulja učenja za korištenje dial platiti nije strma. Trgovci mogu shvatiti proces u roku od nekoliko minuta. (Ja savjetovati svim trgovci TEST Dial Pay sustava s vlastitim kreditne kartice prvi, tako da oni mogu postati ugodno s Dial platiti proces.)

c) To može biti zaposlen samo o bilo gdje ti si - kao čeznuti kao te imati radni telefon;

d) vođenje evidencije je relativno lako. Mjesečni izvještaji će biti poslan na trgovca, s popisom svih transakcija Dial platiti za mjesec dana;

e) transakcije informacije je lako dostupna. Trgovci mogu pratiti serije iznosi i dnevna aktivnost biranje Birajte broj Pay odobrenje i dobivanje natrag u sustav. Naravno, bilo kojeg pružatelja merchant računu također će imati povijest trgovca transakcije, i

f) Dial Pay nudi kreditne sposobnosti kartice za obradu da trgovci koji nemaju storefront ili Internet presence, posebno korisno za trgovce koji očekuju da imaju niske mjesečne kreditne kartice za obradu volumen.

U zaključku, Dial platiti je isplativa opcija i mogu odgovarati potrebama home-based tvrtke, trgovci koji su mobilni, sezonski posao i bezbroj drugih malih poduzeća. Jednostavnosti biranja platiti proces će se svidjeti mnogima i tako će njegova priuštivost.

Нема коментара:

Постави коментар