петак, 24. септембар 2010.

Saveti o Getting High Kamatna stopa na kreditne kartice

Kreditne kartice imaJu za cilj da vam pomogne u vašem svakodnevnog života. To čini vaš život više odgovara kao što shop za svoJe osnovne potrebe. Ponekad, kada ste u raspoloženju da se prodavnica, zaboravite da ćete morati da platite na kraJu meseca. To vam daJe glavobolje kada vidite svoJe stanje.

Osim cene artikala koJe ste kupili, morate uzeti u obzir da Je uvek dolazi sa kamatom. Ne možete da okrivljuJete kompaniJa kreditne kartice, Jer su pristali da svoJu politiku.

ImaJte na umu da pre potpisivanja ugovora sa njima doći sami oriJentisan prvi o uslovima oni postavili za svoJe kliJente.

Drugim rečima, da li prihvatiti ili ne, morate da platite račun.

PostoJi metoda o tome kako možete smanjiti troškove Vašeg računa. Osim smanjenje kupovine artikala svaki put kad idu u kupovinu, možete potražiti kreditne kartice preduzeća koJe nude niže kamatne stope. KasniJe, od vas će shvatiti da kada se kamatne stope svaka stavka koJu kupovine Je umanjen, ukupan iznos računa će takođe varira.

Još Jedna dobra alternativa da se to uradi Je da se niža stopa na svoJ postoJeći nalog.

Evo saveta koJe možete pratiti da bi dobili niske kamatne stope na kreditne kartice.

• Kontakt odeljenja, gde već imate kreditne račune. Recite im da konvertuJete vaš nalog kredit na naJnižoJ stopi moguće. To će vam pomoći da ih ubedi ako imate dugo transakciJe sa njima.

• Ako Je vaš postoJeće kreditne kartice preduzeća ne može da odobri vaš zahtev, možete preneti na druge kompaniJe. To Je za svoJ rad. Ako držite da preduzeća sa veoma visoke kamatne stope, sve će biti vaš gubitak.

• Sledeći korak Je za vas da tražite firmu koJa Je spremna da prihvati kandidata. Možete da se raspita za njihove kontakt broJeve, ako Je moguće. Proverite da li ste takođe pokazuJu interesovanje za rad sa njima. To će neka vam dati pozitivan odgovor na vaš zahtev.

• Nakon što ste završili sve potrebne rekvizite koJi su tražili od vas, sačekaJte poziv za naJkasniJe u roku od nedelju dana. Ako niste dobili nikakav odgovor, samo se Jednom da direktan upit svoJe kancelariJe.

• Ako kompaniJa odbacila vaš zahtev, oni su obavezni da navode razloge u letterform za formalnost radi.

• Na kraJu, možete probati u drugu firmu. Strpljenje se preporučuJe ako želite da dobiJete niže kamatne stope na kreditne kartice. Uostalom, od vas će se koristi za plodove svog rada, kada za to dođe vreme.

Međutim, i pored svoJe upornosti, ako imate loše kreditne istoriJe, vaš trud će biti beskoristan. Bićete smatrati crnoJ listi u kreditne kartice preduzeća. To će biti teško za vas da iskoristi ovu prednost.

Dakle, taster ako želite da se niske kamatne stope na kreditne kartice Je da ima dobru kreditnu rekord. To Je činjenica da većina kompaniJa mesta kreditne rezerve za niske kamatne stope kliJentima koJi su verodostoJni obveznik.

Нема коментара:

Постави коментар