петак, 24. септембар 2010.

Tri koraka do pokretanja nove tvrtke s Clean Credit Score

Za mnoge ljude, počevši vlastiti posao san je osobna. Prije ispunjavanja svoj osobni san, to je potrebno da biste dobili vaše osobne financije kako bi. U ovoj ranoj fazi da ćete biti koristeći vlastite osobne financije za početak vašeg poslovanja, a ako želite uspjeti, morate pristup vašim osobnim financijama s profesionalnim okom.

Izbjegavajte financiranja start-up troškova putem kredita i trčanje gore ogroman kreditne kartice duga. Umjesto toga trebate podnijeti zahtjev za poslovni kredit, koja je korist se jednokratno u pravilu kredit s nižim kamatnim stopama nego što kreditne kartice. Međutim, kako bi dobili dobre uvjete na kredit, morat ćete da se vaše kreditne kartice duga, kako bi prvi.

Bez uspostavio poslovne kreditne povijesti, vjerovnici će morati gledati na svoj osobni kredit na pregovore Vaše uvjete. Vi ne želite osobni kreditni problemi pokretanja poslovne kreditne off na loš pješice.

Tri koraka do pokretanja nove tvrtke s Clean Credit Score

Čist kreditnu rezultat će pomoći da dobijete niske kamatne stope morate pokrenuti vaše poslovanje na čvrstu financijsku terenu.

Jedan korak. Isplatiti vaše kreditne kartice duga.

Jednom kada znate gdje vam kredit nedostaci leže, nula na njima početi poboljšanje vaše sposobnosti. Vaš cilj će biti u potpunosti eliminirati sve kreditne kartice duga. On svibanj činiti se poput nepremostive zadatak, ali u stvarnosti, to otplata kao brz kao možete je zapravo lakše i jeftinije nego što je otplata na razdoblje od više godina.

Prvo, počnite plaćati dvostruki mjesečni minimum na ravnoteži s najviše kamatne stope, dok se uplatom minimalne mjesečne zahvaljujući na sve ostalo. Uplatom dolje da najveći interes ravnotežu, naći ćete se spasiti od trošenja tisuća potencijalno dodatno u interesu - i da ćete se obaviti u pola vremena. Nakon što ste isplatilo se ravnoteža, prijeđite na sljedeći jedan sa najviše interesa, i tako dalje niz liniju. Na kraju ćete uživati slobodu nula kreditne kartice duga. U stvari, ako vam se vlasništvo tvrdo vrijeme borave daleko od kreditne kartice kupi - izvadite ih iz svoje lisnice i da ih pokopaju u vašem ormaru sve dok ga ne poboljšan svoju financijsku situaciju.

Korak dva. Provjerite svoje kreditne izvješće.

Jeste li vidjeli Vašu kreditnu izvješću? Možete dobiti kopiju yours posjetom http://www.freecreditreport.com. Pogledajte preko njega pažljivo kako bi bili sigurni da nema grešaka koje bi mogle imati negativan utjecaj na Vašu kreditnu i vaše kamatne stope.

Ako pronađete bilo kakve greške, možete ih spora putem kreditne izvještavanje agencija-. Vjerovnik tada ima 30 dana do kada treba odgovoriti na vaš spor. Ako ne uspiju odgovoriti u roku od 30 dana, osporena informacija se napusti. Ako je posebno starog duga, vjerovnicima svibanj ni gnjaviti odgovoriti. Raspravljam kreditnom izvješću greške je definitivno vrijedi probati budući da nemam ništa za izgubiti, ali loš kredit.

Korak tri. Platite račune na vrijeme.

Vaša kreditna ne temelji isključivo na Vašu sposobnost isplatiti vaše kreditne kartice duga. Također morate pokazati da ste odgovorni za plaćanje računa: komunalnih računa, auto plaćanja, te najam na primjer. Pokušajte da plati sve te na vrijeme iu cijelosti i to će se odraziti i na Vašu kreditnu izvješću. Ako imate problema prisjećajući se plaćaju račune na vrijeme, pokušati zadržati ih sve u vrlo vidljivo mjesto tako da ćete imati stalni podsjetnik da ih plati.

Mnogi komunalnih računa mogu se isplatiti online ovih dana, tako da možete jednostavno provjeriti sa svojim komunalnih poduzeća za postavljanje automatskog plaćanja. Ne samo da održavati dobre kreditne plaćati na vrijeme, ali isto tako bi se izbjeglo plaćanje naknada za zakasninu, i štedi novac je uvijek mudro financijski potez!

Prije nego što uspostaviti svoj posao, to je imperativ da se počne s čistim škriljevca: nema duga, kreditne zdrave, odgovorne i financijske navike. Kada imate dobru kreditnu rezultat na početak, Vaše poslovanje će imati jači početak i da će biti lakše za trčanje. Dobra financija značiti uspjeh. Best of luck sa svojom novom poslovni poduhvat!

Нема коментара:

Постави коментар