петак, 24. септембар 2010.

Kreditne kartice za malo gospodarstvo

Kada se odlučite za pokretanje malih poduzeća, možete saznati prilično brzo da to traje više od vještine i predanost u odgovarajućeg područja rada. Osim što je dobar u onome što želite učiniti, te isto tako trebate kupiti znati svoje računovodstvene i financiranja pitanja, bez obzira koliko neugodan i dosadan te može biti. A problem kreditnu karticu za male poduzetnike treba pažljivo rukovanje, baš kao da je od obične, osobne kreditne kartice.

Izabrati pravo vrstu kreditne kartice je od vitalnog značaja za uspjeh malog poduzeća. Čak i ako nemate pristup korporativnom kreditne kartice, male poslovne kartice može biti glavno sredstvo na putu do uspjeha. Kada podnijeti zahtjev za male poslovne kreditne kartice, zajmodavce će analizirati vaš zahtjev iz različitih točaka pogleda. Dok je njihova procjena rizika mogu se razlikovati u skladu s raznim lokalnim čimbenicima, svi oni će uzeti u obzir "pet Cs": kapital, sposobnost donošenja plaćanja, osiguranje, uvjete i karakter.

Kapital, što znači da vaše osobne ulaganja u poslovanje, ocrtava ne samo veličinu poslovanja, ali i koliko rizik ste spremni da preuzmu. Stanje rizike pažljivo - previše znači da će biti ocijenjeno nesmotreno, premalo, a kreditori svibanj misliti da niste ozbiljni o tome. Sposobnost za otplatu kredita je, naravno, kritične za vjerovniku i da će pažljivo analizirati. Instrumenata osiguranja ili jamstvo će pokazati da imate backup plan za vraćanje kredita, u slučaju da stvari krenu krivo. Uvjeti predstavljaju opće stanje u vašem geografskom području i odgovarajućeg liniji poslovanja - uglavnom stvari koje ne možete kontrolirati (ali možete ih učiniti izgledati bolje u pažljivo planiranim poslovnog plana). Posljednje, ali ne i najmanje važno, lik je dojam da ste na kreditora - kako pouzdan i poslovno orijentirani te se na njih.

Ako vas sve to u obzir, vaš zahtjev je više vjerojatno da će biti uspješna od samog početka. Naravno, te isto tako morati uzeti u obzir, pomno, koji tip poslovanja kartice odgovara vašim potrebama.

Mnoge male tvrtke oslanjaju na novčanog toka za plaćanje dobavljačima ili izvođačima, jer im je potrebno za kupovinu materijala i usluge prije svoje klijente platiti. Trebate izračunati razliku između datuma kada kupiti materijala i datum kada klijenti vas vratiti. Ako je to kraće od 30 dana, ići za karticu koja ne naplaćuje kamata za razdoblja. Ako je dva, tri mjeseca ili duže, ići na niske kamatne kartice.

Također, trebate misliti koliko često ćete morati putovati u poslovne svrhe povezane, i kako posebna vrsta kreditne kartice može pomoći s ovim, ili kako ćete nositi nespremna hitne situacije koje gužva malih poduzeća stalno.

Neke od ponuda za kreditne kartice za mala poduzeća su Plava za posjetnice - ne godišnju naknadu, 0% uvod travnja za prvih 9 mjeseci, kreditne linije u iznosu do 50.000 USD ili Plava Novac za Business Credit Card - do 5% gotovinu popust , ne godišnju naknadu, 0% Apr za do 15 mjeseci. Advanta Platinum s nagradama, dati gotovinu natrag bonus, nudi 0% uvod za travanj ravnoteže transfere, do 50.000 kreditne linije i razne vrste nagrade za stvari koje kupujete najčešće (plin, uredskog materijala i sl.), bonus milja ili gotovinom natrag.

CitiBusiness kartica ima 0% Apr za kupnju za prvih 6 mjeseci, ne godišnju naknadu, velikodušno kreditne linije i dodatne kartice za zaposlenike, sa kreditni limit postavljen od vas. Platinum Business kreditnu karticu iz American Expressa nema godišnju naknadu i 0% Apr za prvih devet mjeseci na kupi i saldo transfera.

Ostale opcije uključuju Business Green Nagrade Cash - Nema naknade za prvu godinu i ne pre-set potrošnje i poslovnih Novac rabat od OPEN: Small Business Network, s do 5% rabat gotovinu, ne godišnju naknadu, 0% Apr za prvih šest mjeseci, bez ograničenja za gotovinu leđa i nema minimalne potrošnje zahtjevima.

Нема коментара:

Постави коментар