петак, 24. септембар 2010.

Pomognite sebi - Ameks kreditne kartice duga

Na svaki problem, uvek postoJi rešenje. Ako ste pokopan u dugovima kreditne kartice i kolektori su lupa na vrata, vi maJ osećati kao da ste stoJi na ivici litice i kad god može pasti i umreti. To Još uvek niJe kraJ sveta za vas. Možete konsolidirati kreditne kartice duga, kao izlaz i pomoći sami.

Samo imaJte na umu da niste Jedinstveni. Milioni ljudi širom sveta su u istoJ dilemi, sahranjen ispod brda dugova koJe su rezultat nekontrolisanog trošenja u prošlosti. Međutim, Još uvek postoJi način da vam pomogne.

Kada konsolidirati kreditne kartice duga, to znači da konsoliduJe sve svoJe dugove iz različitih kreditnih kartica u samo Jednu ili dve karte u većini. NaJbolja stvar za vas da uradite Je postaviti sve svoJe karte na sto, napraviti listu svih vaših dugova i saldo imate u vašoJ kartice. Kada ste dodali sve ćete saznati gde stoJite, koliko duguJu kartice preduzeća i koliko novca imate. Čim znate vaš status, možete da izaberete kreditnu karticu koJa ima nisku Apr i da podnese zahtev za novu karticu gde možete preneti vaš balans na njega.

Prva stvar koJu morate uzeti u obzir kada se odlučite za konsolidaciJu duga kreditne kartice Je da proučava Apr ili godišnji procenat stope kredit kompaniJa nudi.

Ovo važi ako ste zahtev za novu karticu da konsoliduJe sve svoJe dugove na njega. Vidi se da Apr od nove kartice Je niža u odnosu na druge kartice imate. Većina stopa Apr kreditnu karticu dobavljača oglašavanje su kratkoročne Apr stope. To Je značilo da primami da konsoliduJe vaše dugove sa svoJe firme.

RečJu Kratkoročno gledano, to znači da će niske Apr stope mogu biti samo primeniti na početni period od nekoliko meseci ili tako, ali posle određenog perioda Apr stope će se povećati. Ovo Je, ukratko, samo Je greJs period će vam pomoći da ustane i da se vrati na svoJe noge.

To Je važno za vas da znate šta će se Apr stope nakon iniciJalnog perioda. Međutim, ako može da ubedi svoJu trenutnu kreditnu karticu dobavljača smanjiti Apr tako da možete uhvatiti korak sa Vaše uplate i oni se slažu, to će učiniti stvari lakšim za vas.

Još Jedan način da se konsoliduJe kreditne kartice duga Je da se priJave za kredit od banke ili finansiJske instituciJe na nisku stopu za pokrivanje postoJećih dugovanja. Kredit se isplaćuJe se mesečne rate u iznosu vas i banke dogovoreno.

Ono što Je važno Je pre nego što donesete bilo kakav potez ili odluku da konsoliduJe dugove kreditnu karticu koJu već treba da imaJu Jasno razumevanje o tome šta Je sve o tome kako možete napraviti mudar izbor. Međutim, sve metode će se dokazati beskorisno ako ne počnete da menjate svoJe navike potrošnje. Vi i dalje će završiti u istom kolotečinu ako ne kontrolisati svoJ kostim.

Нема коментара:

Постави коментар