петак, 24. септембар 2010.

Kreditna kartica dugom Pomoć

Brojeve kreditnih kartica korisnika koji se stalno pronalaženje sebe oprečnim u dugove koje ne mogu isplatiti u tisućama, a iako su neki sretni za uspon na vrh planine njihova duga, drugi su često suočeni sa vlasništvo to proglasi stečaj pronaći spas. Međutim, oni bi trebali shvatiti da je kreditna kartica dug pomoć je out there za njih i to je samo oko kutu, ako ih je i samo uložiti napor da se naći brojne mogućnosti na raspolaganju.

Akumulirana Kamatne stope

Tipična kreditne kartice duga može lako montirati, pogotovo kad skužiš da postoji znatan iznos akumulirane kamate koja se dodaje na vaš bilance, i tako trebate naučiti kako platiti dug prema dolje i time eliminirati ili smanjiti opterećenje dugovanja. Prvi korak Dužničke Pomoć koja treba probati je da pregovara s Vaše kreditne kartice i zatražiti niže kamatne stope, i začudo postoje mnoge tvrtke koje će primiti zahtjev, pogotovo ako imate dugogodišnju vezu s tvrtkom.

Drugo rješenje je da se pomoć također svoje kreditne kartice na niže kasno pristojbe nametnula na vas, a ovdje opet, broj tih tvrtki će primiti zahtjev, čak ide tako daleko da potpuno prebrisati naknada za zakasninu, pogotovo ako vam obećati platiti minimalni iznos uskoro. U stvari, jedan način za dobivanje pomoći je da zahtjev tvrtke da proširi plaćanja linije. Naravno, neki ljudi nisu dobri pregovarači i za njih najbolji način da traže pomoć kreditne kartice duga je iskoristiti na usluge pomoći kreditne kartice tvrtki na pregovore u njihovo ime.

Ipak, prije nego što zatraži olakšanje kreditne kartice brine se da se bave samo uglednih kompanija, jer postoje mnogi beskrupulozan tvrtki vani da trebate kloniti. Da li Vaše istraživanje na ovom području.

U svakom slučaju, najbolji oblik pomoći je osigurati da koristite Vaše kreditne kartice sigurno i razborito, i ne bi nepotrebno kredita kupnje da će poslati svoje dugove ogromna i to je izvan vaše sposobnosti proračuna. Drugo je rješenje da se možete probati je otvoriti račun svježeg kreditnu karticu koja sa sobom nosi niže kamatne stope, i premda zvuči ludo, u stvari, to nije, jer možete koristiti ovu novu karticu za isplatiti vaše dugove izvrsne , i jer ima niže kamatne stope, omogućit će vam da platite svoje dugove u kraćem vremenskom razdoblju. Samo pazite da ne dobijete dalje u dug s nove kreditne linije.

Нема коментара:

Постави коментар