недеља, 22. мај 2011.

Laka Zarada na Internetu - Postoji li laka zarada na internetu ?

Postoji li laka zarada na internetu ?
Ovo je pitanje koji mnogi od nas postave pre ili kasnije sebi.

Da li ce vam iko dati pravi odgovor, sta mislite ?
Naravno u vecini slucajeva ne, svi ce reci da laka zarada na internetu nepostoji ili da je laka zarada nekada postojala, a da se sada sve svodi na tezak rad i veliko ulaganje u posao.

Ali uvek postoji ono ALI :)
Svaki posao moze biti lak ili tezak, pa tako i svaka zarada moze biti laka ili teska, sve zavisi od toga sta volite da radite ili kakvu alternativu ili cesto kakvu jedinu opciju imate.

Ukoliko imate posao koji vam oduzme 10 sati rada dnevno i dodjete kuci mrtvi umorni, svaki dodatni rad na internetu bi vam bio jako tezak i opterecujuci, jos ako nebiste videli rezultate u zeljenom roku, a obicno ce vam svi koji nesto prodaju reci da ce zarada biti brza kako bi vam prodali neko pomocno sredstvo za to, veoma brzo bi ste se umorili i pokajali so ste uopste i poceli pa i ulozili vreme i novac u posao na internetu.

Sa druge strane, ukoliko nemate posla a imate elana i potrebna vam je laka i brza zarada, i jos zelite da radite, napravicete jako brzo pozitivne rezultate.

Iz svog iskustva, ukoliko zelite laku zaradu, morate pronaci svoj nacin i svoje metode za zaradu na internetu, jedino tako ce vas posao ispuniti, pokusaj da se kopiraju drugi i radi iskljucivo po tudjim smernicama, u vecini slucajeva se zavrsi pogubno po posao.

Pokusacu da u narednim danima, podelim sa svima vama, neka svoja iskustva u vezi posla na internetu, posebno sa osvrtom na laku zaradu. Ukoliko zelite da saznate vise, pratite blog, bice jako zanimljivog sadrzaja.

1 коментар:

  1. Ne postoji laka zarada na internetu kao sto ne postoji ni u "realnom svetu ". Za svaki posao moras ozbiljno da zagrejes stolicu i bilo ucenjem pa realizovanjem ili dovoljno izdvojenim vremenom, kao i na full time job-u, za pojedine affiliates programe i uspeh ce na kraju i da se vidi. Iz iskustva znam da moze vrlo dobra svota novca da se zaradi blogovanjem o bilo cemu. Nakon nekog vremena kad blog dobije svoju poziciju na ozbiljnim pretrazivacima kao sto su google i yahoo mozes pronaci ljude koji ce da plate samo ostavljanje linka na tvom sajtu (bilo na mesecnom ili godisnjem nivou). Freelance je ok kao i svi nalik njemu ali se u tom poslu ulazi sa dobrim predznanjem. Ovo sto ja nudim je za one koji ama bas nikakvo znanje o internetu nemaju a zeleli bi da nesto zarade a jedini problem je sto se sa ovakvim nacinom "ne obogacuje " a to bi izgleda svi hteli i to sto pre.
    Ovo je moj nacin zaradjivanja:
    https://lakazaradanainternetu.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши