субота, 25. септембар 2010.

Izaći iz Kreditna kartica dugom promjenom razmišljanje

1: Get a Grip

Procjenjuje se da Amerikanci će naplatiti 148 milijarde dolara za svoje kreditne kartice za vrijeme Božića razdoblju. Nova anketa također našao jedan od četiri Britanca osjećali su se bori s dugom kao u Velikoj Britaniji godišnje kamate računa za kreditne pogodak £ 93bn

Nemojte samo sjediti leđa i čekati poštara da dostavi tih izvještaja kreditne kartice prije nego što počnete razmišljati o tome kako ćete ih platiti. Ako morate posuditi novac kako isplatiti vaše dugove kreditne kartice, vi ste u velikoj nevolji!

Također trebate pogledati na svoje dugove objektivno, ako ste plaćati između 15-20% svog mjesečnog prihoda na svoje dugove nego što je potrebno da revaluate Vašim financijama. Ako je ta brojka veća od 20%, možda ćete morati upisati pomoć stručne osobe.

Financijski stručnjaci kažu da otplata ovogodišnje dugove kreditne kartice će biti posebno teško s rastućim goriva i troškova hrane, srodne dvostruko hit diže hipoteka plaćanja i pada cijena nekretnina.

2: prvenstvo

Postoji mnogo različitih vrsta dugova možete imati, kao što su osobni zajmovi i hipoteka. Kreditne kartice svibanj biti jedan od najviše odgovara izvora novca, ali je svakako jedan od najvažnijih skupe. Aktivne kamatne stope kartice može varirati od 14% do nevjerojatnih 35%.

Ako shvatite da kreditne kartice dugovi su tako skupo vam je potrebno odrediti prioritete ovaj dug prvi. Ako ustraju na samo plaćati minimalnu uplatu može vas odvesti 30 godina isplatiti dug. S obzirom većina hipoteka se zasniva na 25 godina mandata, 30 godina isplatiti dug kreditne kartice se ne pametno financijsko upravljanje.

Pitajte sebe ne bi vam uštedjeti novac s Vaše kreditne kartice biti bolje financiranje odmor ili novi auto?

Ako želite izračunati koliko interes ćete platiti uz minimalne uplate koristiti ovaj rudimentaran, ali učinkovit način: Uzmi svoju ravnotežu i umnožiti ga vaš travnja Uzmite taj broj i razdijelite po dvanaest. To je iznos koji će morati platiti u interesu

Ako vam se mogao konsolidirati svoje kreditne kartice dugove u niske kamatne stope osobni zajam od toga bi vam uštedjeti opterećenje novca. No, provjerite da li ste pocijepati vaše kreditne kartice ili ih sakriti daleko kao što ne žele biti u istoj situaciji opet.

3: Watch nagrade

Svatko voli predstavlja ili "nagrađuje", ali sjetite se zašto su oni dajući vam ove nagrade. Kreditna kartica tvrtke udružiti s drugim pružateljima ponuditi sve iz zraka milja do točke provesti na maloprodajne trgovine, ali zapamtite razlog za njih dajući vam ove nagrade, to je tako da ćete potrošiti više novca!

Ako imate saldo na Vašu kreditnu karticu mjesečno naplaćuje kamate će daleko težiti bilo koristi od te nagrade.

Pogledajte nagrade objektivno, ako ste potrošiti £ 40.000 ili 75.000 dolara zaraditi dovoljno nagradu za zrakoplovnu kartu da bi se cijene vas koštati £ 800 svojih stvarno ne isplati.

Pouka priče je da plaća karticama može biti dobro za ljude koji se isplatiti sredstva u cijelosti i za one koji koriste karticu za poslovne svrhe, ali ako imate sredstva da se bori za isplatiti, boravak daleko od njih.

4: prevrnuti duga s oprezom

Uzimanje iz zajam koristeći svoju kuću kao sigurnost za isplatiti vaše dugove kreditne kartice može biti pametan potez za neke ljude. Kredita može imati nižu kamatnu stopu u odnosu na nekoliko kreditne kartice imate tako možete uštedjeti mnogo novca. No, važno je da uzmete u obzir sve moguće nedostatke koje dolaze s ovom opcijom.

Prije svega, kada prestati plaćanja kreditne kartice, kreditne kartice tvrtki neće doći i uzeti svoj dom daleko od vas. Ako prestanete plaćati rate za kredit koji je osiguran protiv svoje kuće od imovine je rizik.

Rješenje ne plaćati svoje dugove kreditne kartice s osobnim kredita, a zatim nastavite koristeći vaše kreditne kartice. Rješenje se bavi temeljni problem koji je vaše navike trošenja i imaju daleko više kontrole nad svojim proračunom. Kreditne kartice bi trebao biti vaš posljednji izbor nije vaš prvi izbor.

5: Promijenite razmišljanje

U svojoj suštini, kreditne kartice su 30-dan krediti koji bi trebali biti plaćeni natrag u cijelosti. To je praktičnost. Nije način života. Kreditne kartice nisu dozvolu za dućan.

I premda su sve više i više ljudi to, da ne bi trebali staviti svoj plaćanja hipoteka na Vašu kreditnu karticu. To će samo spoj nevolje koje ćete imati niz cestu.

Нема коментара:

Постави коментар