субота, 25. септембар 2010.

Važnosti korištenja student kreditne kartice mudro

Jeste li upoznati s student kreditne kartice? Ove kreditne kartice su namijenjene za studente, te su lakše od redovite kreditne kartice. Oni mogu pomoći u uspostavi student kredit, ali oni također mogu dovesti do kreditne probleme bezbrižan studenata.

Student kreditne kartice može biti izvor napast za studente. Mlade odrasle osobe može lako biti u iskušenju da kupite nepotrebne stvari sa svoje kreditne kartice, čak i ako oni nemaju novaca da plati za to. Na kraju bilanca su teret za njihovu kupovinu sprees moraju biti plaćeni nazad.

Ukoliko student nije u mogućnosti platiti puni iznos u roku određenom vremenskom razdoblju, kamate će biti naplaćen. Kreditna kartica tvrtke zadužen kamate na postotak više, zbog ravnoteže. Na primjer, ako učenik ima 100 $ ravnotežu i kreditna kartica tvrtke troškove 15% kamatna stopa, student sada duguje 115 dolara za kreditna kartica tvrtke.

Interes čuva zbrajanjem i na kraju učenik može završiti plaćati samo kamate, i njihove kreditne kartice saldo nikad neće biti isplaćene. To je razlog zašto roditelji studenata prvo treba objasniti pravilnu uporabu student kreditne kartice za svoju djecu, prije nego što su im dopustili da se kreditne kartice.

Tu su i nekoliko stvari koje bi trebao biti ispitan prije studenti odabrati određenu kreditnu karticu. Važno je da provjerite godišnju naknadu od student kreditne kartice. Godišnja naknada u paušalnom iznosu koji neke kreditne kartice tvrtke zadužen za svoje kreditne kartice svake godine.

Također bi bilo pametno pogledati na kamatne stope i druge dažbine za student kreditne kartice. Postoje slučajevi u kojima interes troškovi mogu poslati kreditne kartice preko granice. To će izazvati dodatne naknade, a student će biti u mogućnosti koristiti kreditne kartice. Studenti bi trebali obratiti pozornost na različite uvjete i student kreditne kartice, tako da oni mogu odrediti pojedine kreditne kartice koje je za njih najbolje.

Нема коментара:

Постави коментар