субота, 25. септембар 2010.

Student Credit FAQ

Kao i bilo koju temu u životu, ima toliko pitanja na koja otići bez prigovora. Kada ste napokon dobili odgovore, to pomaže u boljem razumijevanju situacije. Da bi bolje razumjeli studenti i kreditne kartice, Sastavili smo popis nekoliko glavnih pitanja studenta su pitali i staviti odgovore na njih kako bi bolje na razumijevanju.

Što je travanj stopa?

Travanj stopa je poznat kao "godišnji postotak stope." Da biste ga stavili u vrlo jednostavnim uvjetima, to je stopa idete platiti na neplaćene bilance. Recimo za mjesec ožujak, imate $ 500 račun i isplatiti 300 dolara. To će vas ostaviti s 200 $. Sada, recimo vaš travanj stopa je 20%. Te će se primjenjivati od 20% do 200 $ da da niste platiti. Ako niste ništa kupiti za cijeli idući mjesec, vaš ukupni račun će biti 240 dolara.

To je razlog zašto je važno da se isplatiti vaš račun na vrijeme. Ako ne isplatiti vaš račun u cijelosti svaki mjesec, troškovi financirati će pogoditi vas hard. To, naravno, kako je kreditna kartica tvrtke ostati u poslu. Oni se oslanjaju na ljude poput vas.

Što je godišnja naknada?

Godišnju naknadu je kao članarinu. Ti si idući u platiti ovu naknadu godišnje bez obzira na to koliko vam koristiti Vašu kreditnu karticu. Ako koristite jednom ili milijun puta, ta stopa se nikada neće promijeniti. Uz godišnju naknadu, naći ćete da je većina platine ili kartica s puno perks će ovu naknadu. Većina kreditnih kartica ti ne primjenjuju za ipak neće imati ovaj. Samo pazite da kada se primjenjuju, te pogled na uvjete i vidjeti ako postoji naknada.

Kako ću znati što treba podnijeti zahtjev za?

Kada ste natječete za prvo kreditne kartice, važno je da ste na umu nekoliko pitanja. Ćete želite da se zapitajte se: "Kakav kreditnih kartica nagrađuje želim?", "Koliko često ću koristiti ovaj?", I "ono što tvrtka ne želim putem?" Nakon što odgovoriti na sva ova pitanja, od vas će imati bolje razumijevanje o tome što kreditna kartica će stati Vašim potrebama.

Svibanj vi mislite da Visa i MasterCard su vrlo slične. Ovo je poznato da se vrlo neistinito. Vidjet ćete da je svaka kartica tvrtke nude različite stope i nagrade. Korisnicima usluga također varira. Provjerite jeste li gledati okolo online vidjeti recenzije da ljudi imaju lijevo za pojedine tvrtke.

Što se tiče nagrade, te htijenje ištanje to pogledati na sve različite nagrade možete podnijeti zahtjev za. Nagrade u rasponu od benzina za kupovinu nagrade. Svi sustavi su vrlo slične u kojem ćete dobiti bodove za svaki dolar ćete potrošiti. Nakon što primite bodova, biti ćete u mogućnosti da u gotovini na vašem nagrade.

Na kraju, ovo su neke od top tri pitanja koja studenti pitati kada su prijave za svoju prvu kreditnu karticu. Važno je da to ne učinite vaše istraživanje i najbolje mjesto za to obično je on-line. Pokušajte izbjeći prijave za besplatno T-shirt ili okružnice. Postoji toliko mnogo izbora vani i to je vaš izbor će se primijeniti. Budite odgovorni i pametna, a vi ćete činiti sasvim u redu s kreditne kartice.

Нема коментара:

Постави коментар