среда, 2. април 2014.

Veštačko osemenjavanje krava za jedan dinar

Veštačko osemenjavanje krava za jedan dinar


Sekretarijat za poljoprivredu poziva sve veterinarske stanice i ambulante iz Beograda da uzmu učešće u akciji veštačkog osemenjavanja krava, koju ovaj sekretarijat po prvi put sprovodi u saradnji sa SVC "Krnjača" i Regionalnim odborom Beograd Veterinarske komore Srbije.

Sekretarijat je za ovu akciju izdvojio 5 miliona dinara, a Regionalni odbor Beograd Veterinarske komore Srbije je usaglasio jedinstvenu cenu od 1.200 dinara, koja će biti plaćena veterinarskoj stanici ili ambulanti po jednom priplodnom grlu i izvršenom uspešnom osemenjavanju u koju su uračunati i distributivni troškovi SVC "Krnjača" od 12 dinara po dozi semena, kao i cena od jednog dinara za preporučeno seme bika, piše Beoinfo.

Akcija veštačkog osemenjavanja će se sprovoditi u drugom kvartalu, a očekuje se da će se ovakav vid akcije ponoviti do kraja 2014. godine, u skladu sa raspoloživim budžetom.

Više o ovom pozivu zainteresovani mogu pročitati na sajtu grada Beograda u delu pod nazivom Gradski oglasi, konkursi i tenderi, a za sve dodatne informacije potrebno je obratiti se zaposlenima u Sekretarijatu za poljoprivredu, Kraljice Marije 1/XVII, kancelarija 1709 i 1713, svakog radnog dana od 9 do 16 sati. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 011/7157-402.

Нема коментара:

Постави коментар