среда, 2. април 2014.

Raspisan konkurs za najboljeg kreativnog preduzetnika Creative Business Cup 2014

Raspisan konkurs za najboljeg kreativnog preduzetnika Creative Business Cup 2014


Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KKIV) raspisao je konkurs za "Creative Business Cup 2014", takmičenje za najboljeg kreativnog preduzetnika na svetu, saopšteno je iz KKIV.

Međunarodno takmičenje "Creative Business Cup" je takmičenje za izbor najboljeg preduzetnika na svetu iz kreativnih industrija. Nagradni fond od 50.000 USD omogućuje najboljima da brzo realizuju poslovne ideje i dobiju podršku međunarodnih i domaćih mentora i poslovnh savetnika.

"Creative Business Cup Serbia" je nacionalni nivo takmičenja na kojem se bira najbolja kreativna ideja koja će Srbiju predstavljati na svetskom finalu u Danskoj. Finale nacionalnog takmičenja Srbije i proglašenje pobednika održaće se u Novom Sadu 23. juna 2014. godine.

U okviru nacionalnog takmičenja "Creative Business Cup Serbia 2014" organizuje se i takmičenje Kreativni biznis kup mladih Srbije 2014 za juniore iz kreativnih industrija. Najbolja tri juniora plasiraju se direktno u polufinale "Creative Business Cup Serbia 2014".

Na takmičenje "Creative Business Cup Serbia 2014" mogu se prijaviti preduzetnici i timovi u sledećim kategorijama: oglašavanje, arhitektura, umetnost i antikviteti, rukotvorine i zanati, dizajn, moda, film, video i fotografija, gastronomija, zabava, muzika, izdavaštvo, radio i televizija, softver, kompjuterske igre i elektonsko izdavaštvo, igračke i igre, vizuelne i scenske umetnosti.

Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština. Kriterijumi za ocenjivanje su: originalnost, kreativnost i tržišni potencijal.

Rok za prijav za "Creative Business Cup Serbia 2014" rok za prijavu je 30. maj 2014, za "Kreativni biznis kup mladih Srbije" rok za prijavu je 30. april 2014.

Sva potrebna dokumentacija se može preuzeti na sajtu www.kvik.rs, a prijavu i ostalu dokumentaciju treba dostaviti na email adresu: info@kvik.rs

Нема коментара:

Постави коментар