среда, 2. април 2014.

Čeka se donošenje pravilnika Ministarstva poljoprivrede

Čeka se donošenje pravilnika Ministarstva poljoprivrede


Za početak prodaje dizel goriva registrovanim poljoprivrednicima potrebno je da Ministarstvo poljoprivrede donese pravilnik o kojim će regulisati uslove i način ostvarivanja prava na regresirano gorivo. NIS će početi prodaju dizel goriva (gasno ulje 0.1) na svojim benzinskim stanicama odmah posle usvajanja svih neophodnih propisa - navodi se u otvorenom pismu Naftne industrije Srbije kupcima, koje je juče dostavljeno u našu redakciju.

U pismu se ističe da je mreža benzinskih pumpi NIS Petrol spremna da obezbedi poljoprivrednicima derivate koji su neophodni za obavljanje setve.

- U poslednje vreme dobijamo sve više pitanja vezanih za prodaju dizel goriva. Podsećamo da na svim benzinskim pumpama NIS- a, odnosno na više od 330 objekata širom Srbije važi program popusta od pet dinara po litru prilikom kupovine evro dizela. Uslov je da kupac ima aktivnu NIS-ovu karticu za poljoprivrednike čije je izdavanje besplatno - navodi se u pismu NIS-a.

1 коментар:

  1. Поздрав свима. Зовем се Марија Магдалена, самохрана сам мајка троје деце, желим да поделим опипљиво сведочанство о томе како сам добила кредит од 50.000 евра под 3% од богобојажљивог човека господина Мајка Андерсона. Ако сте заинтересовани да добијете кредит, контактирајте га, уверавам вас да је сигурно, хвала. Адреса е-поште: (barrmikeanderson48@yahoo.com)

    ОдговориИзбриши