среда, 2. април 2014.

Нова линија Ер Србије за Будимпешту

Нова линија Ер Србије за Будимпешту


Авио компанија Ер Србија отворила је данас нову линију за Будимпешту, чиме је означен почетак свакодневних летова ка том граду. Први авион из Београда полетео је јутрос око седам часова. Лет је обављен авионом АТР-72 Ер Србије са знаком авио-компаније у црвено-плавој и белој боји.

У Ер Србији саопштавају да летови за Будимпешту нуде одличну повезаност кроз матичну ваздушну луку Ер Србије на београдском аеродрому Никола Тесла са бројним кључним дестинацијама широм Европе, као и регионалним одредиштима.

Комерцијални директор Ер Србије Слободан Стаменковић рекао је данас на конференцији за новинаре, одржаној по слетању авиона на аеродрому у Будимпешти, да данашњи лет представља обнављање линије за Будимпешту која је прекинута 1992. године.

"Ова линија има нешто дужу историју, компанија Аеропут је отворила  летове још 1939. године, па их је Јат обновио шездесетих година прошлог века", рекао је он.

Стаменковић је додао да ће се летови на тој линији обављати у летњем реду летења сваког дана АТР-72 и додао да је већ сада приметна солидна потржања за овим летом, како за путнике који путују између Будимпеште и Београда тако и за оне који настављају ка даљим дестинацијама.

"Линија омогућава везу са нашим многобројним дестинацијама на Блиском Истоку, Јужној Европи, Медитерану. Поменуо бих Абудаби, Тел Авив , Атину, Софију, а и наше регионалне центре попут Скопља, Подгорице, Тивта и Сарајева", рекао је Стаменковић.

Амбасадор Србије у Мађраској Раде Дробац је рекао данас да је отварање ове линије у интересу целог региона и да ће лет допринети већој туристичкој повезаности Србије и Мађарске.

"Србија има могућности које до сада нису биле искоришћене, а овај лет би српске потенцијале требало да приближи Западној Европи и Мађарској", казао је Дробац и додао да је отварање овог лета само још једна потврда да је Србија транзициони и саобраћајни центар овог дела Европе.

Амбасадор Мађарске у Београду Оскар Никовиц је рекао да ће ова линија допринети бољој привредној сарадњи Србије и Мађарске, и да ће омогућити већу промоцију туристичких дестинација Србије.

Летови уторком, четвртком и суботом су из Београда у 7.45 сати и из Будимпеште у 10.05.

Понедељком, средом, петком и недељом летови из Београда су у 18.25 сати и из Будимпеште у 20.45.

Ер Србија је почела са радом као национални авиопревозник  Србије 26. октобра 2013. године.

Ова компанија лети за 31 евромедитеранских дестинација директно са своје матичне ваздушне луке, међународног аеродрома Никола Тесла у Београду, са услугама за превоз путника и терета.

Ер Србија нуди и дуголинијске летове за међународне дестинације у Азији и Аустралији путем својих кодшер партнера и својим партнером у власништву 49 одсто акција Ер Србије - компанијом Етихад Ервејз.    

Национална авиокомпанија тренутно има флоту од 10 ускотрупних авиона и пет турбоелисних авиона.

1 коментар:

  1. Здраво и добредојдовте во Spotcap Global Financial Services, Моето име е Клаудија Клајн, јас сум заемодавател, а исто така и финансиски консултант. Нудам секаков вид на услуги за заем

    Дали имате потреба од финансиско засилување? Дали ви треба заем за различни намени? ако вашиот одговор е да, ќе ве советувам да ја контактирате мојата фирма преку | spotcapglobalservices@gmail.com | или испратете текстуална порака на WhatsApp преку: +31642117819 | и имајте заем на вашата сметка во рок од 24 часа бидејќи обезбедуваме одлични услуги за заем низ целиот свет.

    Ние нудиме секакви услуги за заем (личен заем, деловен заем и многу повеќе), нудиме и долгорочни и краткорочни заеми, а исто така можете да позајмите до 15 милиони евра и даваме заеми со ниска каматна стапка од 3% годишно. Мојата компанија ќе ви помогне да постигнете различни цели со широк спектар на производи за заем.

    Го признавам фактот дека добивањето легитимен заем отсекогаш бил огромен проблем За поединците кои имаат финансиски проблем и им треба решение за тоа, на многу луѓе им е толку тешко да добијат капитален заем од нивните локални банки или други финансиски институции поради висока каматна стапка, недоволен колатерал, сооднос на долг кон приход, низок кредитен резултат или други причини

    Нема повеќе време на чекање или стресни посети на банка. Нашата услуга е достапна 24/7 - можете да добиете заем и да ги завршите вашите трансакции кога и каде ви треба

    Обезбедуваме 24-часовни услуги за заем од светска класа. За прашања / прашања? - Испрати е-пошта до | spotcapglobalservices@gmail.com | или испратете текстуална порака на WhatsApp преку: +31642117819 | & Добијте одговор веднаш

    Вашето семејство, пријателите и колегите не треба да знаат дека немате готовина, само пишете ни и ќе добиете заем.

    Вашата финансиска слобода е во ваши раце!!

    ОдговориИзбриши